13-06-06

nóg meer over rotondes...

van rozebeerweblog:

  ' dé rotonde

Op de donderdag heb ik al tijden naailes.
In Oosterhout..
Dat ligt een kilometer of 6 denk ik van Nijmegen af, en iedere donderdagmorgen rij ik dan zo rond een uur of 09.37 op de rotonde bij Oosterhout.

Op donderdag heeft hij muziekles, al jaren.
In Elst
Dat ligt een kilometer of 6 van Bemmel af, daar waar hij woont, en iedere donderdagmorgen rijdt hij om een uur of 09.36 op de rotonde bij Oosterhout.

Sinds we van elkaar weten dat we al tijden om ongeveer de zelfde tijd op de rotonde rijden bij Oosterhout, ik naar naailes, hij vanaf zijn muziekles, houden we de rotonde extra goed in de gaten.
Ik let dan op een stoere zwarte auto, hij op mijn "Bella".

Al maanden spreken we iedere week af dat als we elkaar zien op dé rotonde dat we een kop koffie gaan drinken bij het benzinestation wat aan de rotonde ligt.....Maar nog geen enkele keer zijn we tegelijkertijd op de rotonde geweest.

Hij heeft nu ontdekt dat als ie een andere weg pakt van Bemmel naar Elst en weer terug dat ie zeker 6 minuten korter onderweg is.
Vandaag was het dus de allerlaatste keer dat we de kans hadden om elkaar op de rotonde tegen te komen..... En het heeft dus niet zo mogen zijn.
Voortaan hoef ik niet meer uit te kijken naar de zwarte stoere auto, als ik op donderdagmorgen om een uur of 09.37 op die rotonde rijd.

Jammer '

 

23:42 Gepost door rondje van de zaak | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.